You have no items in your shopping cart.

Equipment

Here you can find all the equipment necessary to work in your car wash.

DEOPAR 750ml - parfemska tekućina

Dugotrajna parfemska tekućina, korisna u automobilima i domovima. Sadrži higijenske tvari. Prskajte malo po malo u sobi. Dostupno u različitim ugodnim mirisima.

DETAP 750ml- Sredstvo za tkanine

Poseban deterdžent na bazi odabranih tenzida, posebno dizajniran za čišćenje unutrašnjosti automobila od tkanine i tepiha. Brzo i temeljito uklanja prljavštinu, posvjetljuje boje i ostavlja ugodan miris. Dostupno u suhoj pjeni od 400 ml iu tekućoj verziji, obje za ručnu upotrebu. Slijedite upute prikazane na naljepnici.

DIMER 2kg - SUPER KONCENTRIRANO SREDSTVO ZA VANJSKE DIJELOVE

Alkalna baza koja odmah topi masnu nečistoću, organske i anorganske, mrlje od krvi, smog, ostatke ulja i tlo. Preporučuje se za čišćenje teških motornih vozila, kontejnera, frigo kamioni, cerade. Dobro razrijeđen, preporučuje se i čišćenje mehaničkih dijelova. Na aluminijskim površinama izbjegavajte dugotrajni kontakt. Ne koristiti na motorima i biciklima

LACER 750ml

Alkalni proizvod, sadrži određene površinski aktivne tvari učinkovito i brzo uklanja masne ostatke, oksid i kočni prah. Upotrebljiv na bilo kakvim naplatcima automobila, čak i obojenim. Za motocikle i skutere koristite Pulibike.

HYDROREP - sredstvo za poliranje i sušenje

Brz i učinkovit, osigurava savršene rezultate na bilo kojoj vrsti boje. Trostruko djelovanje, ubrzava postupak sušenja automobila, polira boje štiteći od vremenskih utjecaja. Koristi se na suhoj boji, poboljšava rezultat.

FORLEGA 750ml - Sredstvo za aluminijum, felge

Visoko učinkovit na oksid i prah kočionih pločica. Ne četkajte. Ostavlja površine svijetlim. Preporučuje se za kromirane, poniklane i aluminijske dijelove. Proizvod na bazi kiseline. Sadrži inhibitore korozije. Izbjegavajte ga koristiti na posebnim ili obojenim naplatcima automobila, motocikala i skutera i na plastičnim poklopcima naplataka.