You have no items in your shopping cart.

Equipment

Here you can find all the equipment necessary to work in your car wash.

PLAK 2r 750ml - Mlijeko za plastike

Zahvaljujući prirodnim voskovima koje sadrži, obnavlja i njeguje obrađene površine od plastike, drveta, gume i mramora. Antistatik, smanjuje stvaranje prašine. Jednostavan je za upotrebu, ne podmazuje i lako se širi mekom krpom. Idealno za njegu i ljepota automobila, motocikala, kuća, kampera itd.

PLAK 2LK 5kg - koncentrat sredstva za njegu plasticnih površina

Sredstvo za poliranje na bazi silikona, ugodnog mirisa. Čisti i lakove bez podmazivanja nadzornih ploča i sintetičke kože sjedala, plastike i gumene površine općenito. Anti statički. Upotreba: malo po malo mekom krpom.

VINET 750ml - Sredstvo za pranje plastika, kože, skaja

Aktivna tekućina s velikom snagom čišćenja, pogodna za unutrašnjost automobila od plastike i Vinilpelle kampera i kamp prikolica, za čišćenje mehaničkih dijelova, roleta, vrtnog namještaja, alata i linoleuma, laminata i lakiranih površina. Čisti, odmašćuje i posvjetljuje boje ne ostavljajući ostatke. Dostupno u verziji za pjenjenje od 400 ml i u tekućoj verziji, obje za ručnu upotrebu.

UNIMAN PASTA 4kg

Proizvod bogat cijenjenim tvarima za zaštitu kože osigurava savršeno čišćenje od masnoće, prljavštine i ulja poštujući kožu. Nekoliko grama paste može jamčiti izvrsne rezultate (formula podnesena u Ministarstvu javnog zdravstva).

UNIMAN CREAM - Tečni gel za pranje ruku

Kremasti proizvod - neutralnog pH - nježno čisti ruke uklanjanjem ulja, masti i tinte. Sadrži posebne zaštitne tvari za kožu. Ugodno parfimiran. Spremnik s uređajem za razmjeravanje (formula podnesena Ministarstvu javnog zdravstva).

SURE - Sredstvo za brzu popravku gume

Brzo i učinkovito rješava svaku nesreću zbog nepredvidivih interpunkcija. Upotrebljivo na bilo kakvim automobilskim i motociklističkim gumama. Ne demontirajte kotače. U slučaju velikih rupa, izbjegavajte ih koristiti. Prije nanošenja uklonite mogući uzrok oštećenja.