Nemate stavki u vašoj korpi

Oprema

Kod nas možete naći svu opreme potrebnu za rad u Vašim autopraonicama.

AIRCLIM 150ml - Sredstvo za dezinfekciju klime

To je proizvod posebno pogodan za higijenu površina kokpita, klima uređaja i ventilacijskih otvora svakog vozila. Antibakterijski, uklanja mirise uzrokovane mikroorganizmima, životinjama, dimom i parom. Ugodnog mirisa, odgovara obradi površina, okoliša, filtera itd. S potpunim ventilom za pražnjenje. Slijedite upute prikazane na pakiranju.

ARIGEN - NEUTRALIZATOR MIRISA

Uklanja neugodne mirise zbog životinja, dima, plijesni, prženog mirisa, znoja itd. Ostavljajući ugodan parfem. Preporučuje se za automobile, toalete i bilo koju drugu sobu. Ne koristiti na antilopu, koži, krznu. Napravite test kompatibilnosti prije nego što ga upotrijebite.

CANDIVETRO - sredstvo za staklene površine

Deterdžent za staklo, ugodno parfimiran, uklanja smog, nikotin, masnoću, insekte i mušice. Ne ostavlja nikakav oreol; jako isparava. Preporučuje se za lakirane i emajlirane površine i kristale.

CLIM 400ml - pjena za dezinfekciju klime

Zahvaljujući visokoj pjeni za vlaženje, potpuno čisti i higijenizira cijevi i ostale dijelove klimatizacijskog sustava bilo kojeg prijevoznog sredstva, domova, ureda izdišući higijenski čist zrak bez mirisa. Da biste postigli izvrsne performanse, pažljivo slijedite upute na spremniku.

CROSS 400ml - sredstvo za poliranje vozila, VOSAK

Savršena kombinacija silikona, prirodnih voskova i sredstava za čišćenje koje uklanjaju neprozirnost brzo obnavljajući bilo koju boju. Poliranjem obnavlja boje, odolijeva operacijama pranja i štiti od vlage i sunčevih zraka.

DECABIT - sredstvo za uklanjanje katrana,smole..

Brzo i sigurno uklanja ostatke bitumena i katrana obojeni i plastični dijelovi. Ne ostavlja nikakve ostatke. Preporučuje se za topljenje ljepila i ljepila.