You have no items in your shopping cart.

Other

DX-88 odvijač Zollex

Nova sintetička struktura DX-88 omogućuje jednostavno uklanjanje hrđe, čišćenje svih vrsta mrlja i nanošenje na sve vrste površina. Može se koristiti čak i na najsloženijim mehanizmima, jer stvara izuzetno tanak neljepljivi sloj, koji ne privlači prašinu. Osnovne funkcije: * štiti površinu od korozije, * pomaže motoru da se lakše pokrene, * zadržava čak i nanošenje lakiranih površina, * neprovodljiv, * stvara nepropusni sloj, * uklanja hrđu, vlagu, površinske mrlje, uljne mrlje, ostatke ljepila i brtvila, * pomaže u uklanjanju čvrsto pričvršćenih matica, * čisti i najtvrdokornije mrlje, * omogućuje zagrijavanje mehanizama, * štiti metalne elemente, * podmazuje brave, * sprječava škripanje. Upotreba: Nanesite proizvod na površinu, ostavljajući ga da se upije. Dostupno u pakiranju od 110 ml i 277 ml.

RUST REMOVER- ZOLLEX ODVIJAČ

Sredstvo za uklanjanje hrđe sadrži aktivne sastojke koji imaju veliku probojnu i otapajuću moć. Omogućuje lagano otpuštanje zahrđalih niti. Podmazuje površine trenja i uklanja dijelove koji škripe i lijepe se. Štiti metalne dijelove od korozije i hrđe. Čisti površinu od starih masnoća i masne prljavštine. Uklanja hrđu i sprečava koroziju. Otapa netopivu tehničku prljavštinu. Nema štetnog utjecaja na lakirane površine. Primjena: Protresite bočicu prije upotrebe. Poprskajte proizvod s udaljenosti od 15-20 cm i pričekajte nekoliko minuta. U slučaju jake korozije odvojenih dijelova, prvo uklonite prljavštinu i rahlu hrđu žičanom četkom, a zatim raspršite proizvod u nekoliko faza. Dostupno u pakiranju od 450 ml.

ZOLLEX ODMAŠĆIVAČ 500ml

Omogućuje čišćenje i odmašćivanje kočionih pločica, diskova, bubnjeva i cilindara, kao i ostalih metalnih površina i dijelova. Značajno smanjuje zagrijavanje različitih dijelova kočionog mehanizma i povećava performanse kočenja. Ima snažan mlazni tok i savršeno radi iz svakog kuta. UPUTE ZA UPOTREBU: Nakon uklanjanja gume držite limenku na oko 0,5 metra od kočnica. Zatim započnite prskanje na vrhu dijelova kočnice krećući se prema dolje. To će isprati prašinu, prljavštinu i ostale nečistoće dolje i dalje od dijela kočnice. Najbolje za upotrebu na temperaturi od 5 ° C do 35 ° C. Dostupno u 500 ml u pakiranju od 18 litara.

Gel za pranje ruku sa pumpicom 1lit

Gel za čišćenje ruku. Posebno oblikovan za uklanjanje teške prljavštine s ruku. Zahvaljujući svom spoju, bogatom površinski aktivnim tvarima i odmašćujućim tvarima, može se koristiti u svim situacijama koje uključuju masnu prljavštinu. Sadrži kolagen koji štiti ruke i održava ih mekanima.

Metlice brisača Silikonske UN9

Metlice brisača ZOLLEX su izuzetno kvalitetne i izdržljive. Učiniti vožnju sigurnijom i promjenjivijom. Brisači su izrađeni od sloja grafita obloženog 100% gumom. Brisači omogućuju kontakt sa staklom u svim vremenskim uvjetima. Zahvaljujući visokokvalitetnoj gumi djeluju gotovo nečujno. Prikladno za sve tipove vozila, u ponudi u više dimenzija.