You have no items in your shopping cart.

RUST REMOVER- ZOLLEX ODVIJAČ

Sredstvo za uklanjanje hrđe sadrži aktivne sastojke koji imaju veliku probojnu i otapajuću moć. Omogućuje lagano otpuštanje zahrđalih niti. Podmazuje površine trenja i uklanja dijelove koji škripe i lijepe se. Štiti metalne dijelove od korozije i hrđe. Čisti površinu od starih masnoća i masne prljavštine. Uklanja hrđu i sprečava koroziju. Otapa netopivu tehničku prljavštinu. Nema štetnog utjecaja na lakirane površine. Primjena: Protresite bočicu prije upotrebe. Poprskajte proizvod s udaljenosti od 15-20 cm i pričekajte nekoliko minuta. U slučaju jake korozije odvojenih dijelova, prvo uklonite prljavštinu i rahlu hrđu žičanom četkom, a zatim raspršite proizvod u nekoliko faza. Dostupno u pakiranju od 450 ml.
Manufacturer: Zollex

Sredstvo za uklanjanje hrđe sadrži aktivne sastojke koji imaju veliku probojnu i otapajuću moć. Omogućuje lagano otpuštanje zahrđalih niti. Podmazuje površine trenja i uklanja dijelove koji škripe i lijepe se. Štiti metalne dijelove od korozije i hrđe. Čisti površinu od starih masnoća i masne prljavštine. Uklanja hrđu i sprečava koroziju. Otapa netopivu tehničku prljavštinu. Nema štetnog utjecaja na lakirane površine.

Primjena: Protresite bočicu prije upotrebe. Poprskajte proizvod s udaljenosti od 15-20 cm i pričekajte nekoliko minuta. U slučaju jake korozije odvojenih dijelova, prvo uklonite prljavštinu i rahlu hrđu žičanom četkom, a zatim raspršite proizvod u nekoliko faza.

Dostupno u pakiranju od 450 ml.