You have no items in your shopping cart.

ZOLLEX ODMAŠĆIVAČ 500ml

Omogućuje čišćenje i odmašćivanje kočionih pločica, diskova, bubnjeva i cilindara, kao i ostalih metalnih površina i dijelova. Značajno smanjuje zagrijavanje različitih dijelova kočionog mehanizma i povećava performanse kočenja. Ima snažan mlazni tok i savršeno radi iz svakog kuta. UPUTE ZA UPOTREBU: Nakon uklanjanja gume držite limenku na oko 0,5 metra od kočnica. Zatim započnite prskanje na vrhu dijelova kočnice krećući se prema dolje. To će isprati prašinu, prljavštinu i ostale nečistoće dolje i dalje od dijela kočnice. Najbolje za upotrebu na temperaturi od 5 ° C do 35 ° C. Dostupno u 500 ml u pakiranju od 18 litara.
Manufacturer: Zollex

Omogućuje čišćenje i odmašćivanje kočionih pločica, diskova, bubnjeva i cilindara, kao i ostalih metalnih površina i dijelova. Značajno smanjuje zagrijavanje različitih dijelova kočionog mehanizma i povećava performanse kočenja. Ima snažan mlazni tok i savršeno radi iz svakog kuta.

UPUTE ZA UPOTREBU: Nakon uklanjanja gume držite limenku na oko 0,5 metra od kočnica. Zatim započnite prskanje na vrhu dijelova kočnice krećući se prema dolje. To će isprati prašinu, prljavštinu i ostale nečistoće dolje i dalje od dijela kočnice. Najbolje za upotrebu na temperaturi od 5 ° C do 35 ° C.

Dostupno u 500 ml u pakiranju od 18 litara.